- Du ku’ blive konsulent!

13.09.2017

Vil du også have en fremtid fyldt med muligheder? Det har Katrine, der vandt HKs Fagprøvepris. Læs her, hvad hun skal nu.

ZBCSelandia_HKfagproevepris

Du kan gøre meget med en kontoruddannelse. Det beviste Anne Katrine Heje, da hun vandt årets HK Fagprøvepris. Hendes uddannelse og arbejdsindsats har åbnet alle døre.

Læs også: 10 skarpe om EUX.

- Tillykke!

Katrine troede, hun skulle til møde på Kriminalforsorgen, hvor hun arbejder – i stedet var lokalet fyldt med flag, lykønskninger og masser af rosende ord:

- Det du har leveret, kan bruges! Ikke kun i teorien men også i praksis. Din fagprøve er en gennemarbejdet konsulentrapport, der kan implementeres i virksomhederne, lød det fra HKs repræsentant.

 

Nu vil hun læse jura
Og selvom alle var enige om, at Katrines arbejde var så godt og gennemført, at hun kunne arbejde som konsulent, er det ikke det, Katrine skal – i hvert fald ikke lige nu.

Katrine har nemlig valgt, at hun skal læse jura.

- Heldigvis har vi fået lov til at beholde dig som studentermedhjælper 10 timer om ugen, smilede hendes kollega fra Kriminalforsorgen, hvor Katrine tilbragte sin elevtid, og nu fortsætter lidt endnu.

 

Ønsker du også en fremtid med masser af muligheder?
Katrines kontoruddannelse i offentlig administration har åbnet mange døre for hende. Vil du også have en fremtid med masser af muligheder?

Tag en kontoruddannelse med EUX, så kan du gå direkte ud og arbejde, eller du kan læse videre. Hvem ved, måske bliver du selvstændig konsulent, rådgiver, ejendomsmægler eller jurist – mulighederne er mange.

Ved du allerede, at en kontoruddannelse er lige dig? Søg om optagelse nu på www.optagelse.dk