Ved du, hvordan du imponerer en borgmester?

09.03.2018

Det ved Frederikke, Line og Victor. De går til daglig på ZBC i Næstved og er en del af talentsporet Young Enterprise.

Frederikke Corfitzen, Line Schwartz og Victor Stennicke, dyrker deres talent på talentsporet Young Enterprise. For nyligt imponerede de Næstveds borgmester, Carsten Rasmussen, med deres spændende koncept Trash N´Change. Det var derfor også tre meget stolte elever, der pustede ud efter en times møde, hvor også Næstved Erhvervsråd og kommunens indkøbschef deltog.

- Det var super fedt og vi fik en masse god feedback, siger Victor.

Efter deres præsentation er det netop feedbacken fra alle de tilstedeværende, eleverne var mest glade for, da de med denne, nu kan arbejde videre med konceptet, så deres idé kan blive endnu mere skarp til de regionale mesterskaber.

 

Young Enterprise & Company Programme

Eleverne har i et længere forløb været en del af Young Enterprise og skal dyste i Company Programme ved det regionale mesterskab d. 8 marts 2018. Mødet på rådhuset var derfor en god mulighed for at pitche deres idé og analysere, hvordan konceptet blev modtaget, da landets kommuner er en del af deres målgruppe.

 

Netværk og seriøsitet

- Jeg er glad for den modtagelse mine elever fik til mødet og til den tid der blev sat af. Mine elever er seriøse og de brænder for deres idé, derfor var det også vigtigt for dem, at blive mødt professionelt og deres forventninger blev fuldt ud opfyldt. Som underviser var jeg samtidig glad for at vise, hvad ZBC også kan og derudover danner sådanne møder altid grobund for at skabe gode relationer til erhvervslivet i Næstved. Så alt i alt en dejlig dag, og nu krydser vi fingre for d. 8 marts, siger Handelslærer Henriette Stage.