Christian vinder bronze til WorldSkills

20.10.2017

Christian Wellendorf fra Kokke- & Tjenerskolens talenthold har vundet bronze og best of nation ved World Skills i Abu Dhabi!

worldskills_kokkeogtjener

Christian Wellendorf er typen, der står tidligt om morgenen, på et hotelværelse i Abu Dhabi og øver sig i at pille rejer. Han er ambitiøs og han overlader intet til tilfældighederne. Han er gjort af noget ganske særligt. Det beviste han endnu en gang, da han vandt bronze til WorldSkills i Abu Dhabi. 

Det er den bedste danske placering nogensinde! 

Derudover vandt han også best of nation, da han havde Danmarks højeste score.

Læs også: Vil du gå på samme skole som verdens bedste? 

 

Du skal øve dig!

Og Christian mener heller ikke selv, at talent er noget, du kommer sovende til – du skal kæmpe for det.

- Jeg øver og øver og øver, for det er den eneste vej frem. Jeg lægger heller ikke skjul på, at jeg er med i det her for at vinde. Hvorfor ellers spilde sin tid på det? Jeg har trænet tre gange om ugen i tre måneder, fortæller Christian.

 

Flere konkurrencer i vente

Og Christian får brug for sin konkurrenceerfaring.

- Jeg er udpeget som ene-assistent for den danske deltager i det uofficielle verdensmesterskab for uddannede kokke: Bocuse d'Or. Det er simpelthen det største, du som kok overhovedet kan være med til. Fra december 2017 og to år frem skal jeg ikke lave andet end øve til Bocuse d’Or, siger en stolt Christian Wellendorf.

 

Er du vores næste kokke-talent?

På Kokke- & Tjenerskolen i Slagelse holder vi altid øje med nye talenter. De kommer på et særligt talenthold. Er det dig?

Læs om Kokke- & Tjenerskolens uddannelser her. 

Hvis du allerede nu ved, at du er vores næste talent, så tilmeld dig din uddannelse her.