Tømrer til svendeprøve

30.03.2014

Torsdag den 27 marts var der fest i kantinen på Bredahlsgade 1B, da endnu et hold tømrer fik overrakt deres svendebrev. En fik sølvmedalje og otte fik ros.

Eleverne har de sidste 6 uger gennemført de sidste fag på skolen og forberedt sig til de afsluttende prøver, som består af en teoretisk opgave som skal fremlægges til en mundtlig eksamen, og det hele afsluttes med en praktisk svendeprøve.

En af eleverne på 5 hovedforløb er Jan Petersen som har arbejdet som ufaglært i forskellige tømrerfirmaer i en del år, han besluttede sig for at få papirer på sin kunnen og startede derfor på uddannelsen som GVU elev. (Grundlæggende voksenuddannelse)

Det har været rigtigt godt at gå i skole på Selandia, det er nogle meget kompetente faglærere vi har, siger Jan Petersen. Som lige havde været til den teoretiske prøve, en projektfremlæggelse, hvor han scorede et 12 tal.

Ken Deleuran Hansen. Elev hos Georg Berg A/S

Vi siger tillykke til de 19 nye tømrersvende: Andreas Bang Bruun, Jacob Pram Carlsson, Mads Schiøtt Carlsson, Tobias Ebjerg Cerelius, Oskar Lilleskov Fogholt, Ken Deleuran Hansen, Nicolai Lund Hansen, Patrik Hansen, Jonas Råhauge Jacobsen, Dennis Larsen, Ronni Peter Lindvig, Mathias Linke, Andreas Sebastian Krogh, Jacob Madsen, Nielsen, Chris Vallentin, Martin Bro Nylev, Jan Boye Pedersen, Christian Kjær Rasmussen og Nikolaj Haislund Vestergaard.

Svendeprøve marts 2014