Kan du yde prisvindende pleje?

27.10.2017

Det kan Veronica og Kristine fra ZBC SOSU. De har vundet regionmesterskaberne i Skills og er regionens bedste SOSU-assistenter.

Veronica og Kristine leverede en overbevisende præstation, da de ved regionsmesterskaberne i Skills for SOSU, blev sat over for deres opgave.

Og det var to særdeles glade vindere, der modtog blomster og hæder.

- Det er så fedt, for vi bruger hinandens styrker, men vi har også arbejdet hårdt for det. I et par måneder har vi arbejdet sammen en dag hver uge. Men det er godt, for vi skal jo lære at samarbejde med mange mennesker fremover, siger Veronica Kann.

Hendes makker i den flotte præstation, Kristine Gardil, var naturligvis lige så begejstret. For samarbejde og hårdt arbejde, har været nøgleord for de to vindere.

- Det har været både specielt og udfordrende, men vi har suppleret hinanden godt. Det har betydet, at vi har udviklet os meget, både personligt og fagligt, siger Kristine Gardil.

 

Vil du også være en vigtig brik i et andet menneskes liv?

Som SOSU-assistent arbejder du med grundlæggende sygepleje og rehabilitering i borgerens eget hjem eller i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Læs mere om uddannelsen til SOSU-assistent her.