Værs'go - Her er vejen til et sikkert og vellønnet job!

23.10.2017

Skal der ske noget nyt? Måske har du ikke fundet det helt rigtige job. Og nu er du på udkig efter noget, der giver et spændende arbejdsliv, god løn og stor jobsikkerhed? Så er der flere muligheder. Læs her om to af dem.

Er du også på udkig efter noget, der giver et spændende arbejdsliv, god løn og stor jobsikkerhed? Så er der flere muligheder indenfor byggebranchen.

Rørlægger
Vil du investere 35 dage, hvis gevinsten er en spændende og sikker fremtid som rørlægger? En rørlægger arbejder med installationer under jorden. Det kan for eksempel være kloakeringsarbejde, afløbsinstallationer og drænvand. Jobbet som rørlægger byder både på spændende udfordringer og der er brug for dem på arbejdsmarkedet.

Lyder det som noget for dig, så kan du starte den 4. januar 2018.

Læs mere og tilmeld dig her.

Kloakmester
Hvis du allerede har uddannelsen til rørlægger, kan du efterfølgende uddanne dig til kloakmester. Det tager 20 dage, hvor du bliver autoriseret til at stå for alle afløbsinstallationer. Mange kloakmestre er virksomhedsejere og deres egne chefer. Læs her om Stig, der efter 18 år som brolægger ville prøve noget nyt. Nu kan han kombinere sit job som kloakmester med jobbet som opfinder:

Kunne du også tænke dig et job, der byder på en alsidig hverdag, stor jobsikkerhed og en god løn så læs mere og tilmeld dig her. Næste opstart er den 9. januar 2018.