Innovation og marketing

Har du hovedet fuld af gode idéer, og drømmer du om at starte egen virksomhed?

Uddan dig på Merkantilt Gymnasium (HHX) på Selandia i Slagelse

Hvordan finder man de gode idéer og hvordan udvikler man dem? Hvordan vurderer man chancen for, at idéerne bliver en succes? Og hvordan planlægger man, markedsfører og sælger man idéerne?  På Innovation og marketing-linjen får du en masse viden om, hvordan du udvikler en virksomhed og hvordan du tjener penge på den.  

Får du mange gode idéer, og er du god til at se, hvordan man kan gøre opfindelser endnu bedre? Så læs med her. Du bliver trænet i at arbejde med processen fra ide til markedsføring. Du lærer om strategier, om hvordan du bliver bedre end dine konkurrenter og om at reklamere for din idé og dit produkt. Du vil blive skarp på at opstille forretningsplaner og fører dem ud i livet.

Virksomheder i dag har brug for folk, der har gå-på-mod og som hurtigt og ofte kan sætte sig ind i nye ting. Hvis du også godt kan lide at arbejde og tænke kreativt og nyt? Så er Innovation og marketing-linjen måske for dig.

Hvad kan du blive?

Vil du gerne starte din egen virksomhed op fra bunden, eller har du en god ide, du vil sælge videre til andre virksomheder? Så er linjen et godt springbræt til at gøre din drøm til virkelighed. Med en eksamen i Innovation og marketing er du godt klædt på til at kunne starte egen virksomhed.

Teknologi-camp for dig med et konkurrence-gen!

Har du et konkurrence-gen udover det sædvanlige? Så er den her linje også lige noget for dig. Sammen med din klasse deltager du i en Teknologi-camp, og kæmper mod andre klasser om den mest innovative forretnings-idé. Deltagelse i campen er obligatorisk for linjen

Du vil opleve, at dét du lærer på studiet, også kan bruges ude i den virkelige verden. I 2.g kommer du på studietur, hvor vi inddrager Innovationsfaget i studieturens program.

Om uddannelsen

Studieretningsfag

Afsætning A og Innovation B.

Obligatoriske fag

A-B-C angiver fagenes slutniveau, og hvor mange år man har faget. A niveau-fagene har du f.eks. alle 3 år.

A-niveau fag:
Dansk, Engelsk, 2. fremmedsprog A eller B (tysk, spansk, fransk).

B-niveau fag:
Virksomhedsøkonomi, International økonomi, Innovation, Historie og Matematik.

C-niveau fag:
Erhvervsjura, Samfundsfag og Informatik.

Valgfag

I 2.g er det ikke muligt at vælge valgfag i denne studieretning.

Mulige valgfag i 3.g:

Erhvervsjura, fransk, finansiering, idræt, international økonomi, kulturforståelse, matematik, musik, psykologi, samfundsfag, tysk og virksomhedsøkonomi.

Ansøgning og optagelse

Hvis du gerne vil gå på Innovation og marketing, skal du søge om at blive optaget via www.optagelse.dk.

Tilmeld dig her