Er du kreativ i køkkenet?

02.01.2018

Vi har fortsat enkelte ledige pladser på vores Grundforløb 2 hold ”Mad til mennesker” på Kokke og Tjenerskolen ZBC Slagelse. Måske det var noget for dig?

Elsker du at være en del af et dynamisk team, at være kreativ, koordinerende og på sigt skabe nogle helt unikke madoplevelser? Så er vores uddannelser måske lige noget for dig?

Vi har fortsat enkelte ledige pladser på vores Grundforløb 2 hold ”Mad til mennesker” på Kokke og Tjenerskolen ZBC Slagelse. Der er rigtig godt gang i branchen og der mangler medarbejdere - både indenfor hotel og restauration. Der vil derfor være rig mulighed for job efterfølgende med attraktive muligheder for udvikling.

Uddannelsen henvender sig til unge mennesker, som ønsker at uddanne sig til Kok, Tjener, Konditor, Bager eller Smørrebrød/Cater.

Holdene starter mandag den 15. januar 2018 og frem til uge 26.

Ligeledes starter vores tre hovedforløb op mandag den 8. januar 2018 indenfor gastronom og tjener, hvor vi fortsat har få pladser ledige.

Tilmelding til holdet ”Mad til mennesker” skal ske på: optagelse på erhvervsskolen eller til Gitte Christensen, telefon 3193 5603 eller mail l gich@zbc.dk, såfremt der skulle være uddybende spørgsmål hertil.

Vi ønsker også at gøre opmærksom på, at vi stadig har ledige praktikpladser indenfor området ”Mad til mennesker” både i Danmark og i udlandet (PIU – praktik i udlandet).