Har du en livlig fantasi?

16.03.2018

Så kan du måske blive en ligeså dygtig kok som Lasse. For hos Lasse er det kun fantasien, der sætter grænser.

kok_lasse_fantasi

Skal du også være kok?

Så er det nu du skal søge. Du kan starte allerede den 11. april.

Søg her!

Ansøgningsfrist den 9. april.

- Du skal blive kok, hvis du er kreativ og godt kan lide at udfolde din kreativitet på en anderledes måde, slår Lasse fast og fortsætter,

- Det er kun fantasien der sætter grænser. Der er ikke noget facit for, hvad der er rigtig og forkert. Hvis du kan få ting til at smage godt og se godt ud, så er du en dygtig kok.

Lasse selv har altid godt kunne lide at lave mad. Derfor kastede han sig ud i kokke-uddannelsen. Han blev hurtig glad for det og er i dag godt tilfreds med, at han tog springet.

- Kokkebranchen er en spændende branche, som bliver ved med at udvikle sig. Jeg møder rigtig mange interessante mennesker hele tiden, siger Lasse.

 

Jeg vil sætte mit eget præg

Lasse blev færdigudlært tidligere på året og har fået en stilling som souschef på Støvlet Katrines Hus, hvor han også stod i lære.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i min nye stilling. På sigt kunne det dog være rigtig sjovt at have mit eget sted - eller i hvert fald et sted, hvor jeg kan sætte mit præg på maden. Så mit eget sted eller et køkken, hvor jeg kan gøre tingene på min måde, er den helt store drøm, slutter Lasse.