Kan du leve af din fritidsinteresse?

20.10.2017

Det opdagede Casper han kunne. Læs her, hvordan han gjorde sin fritidsinteresse til sit job, så han kan vågne glad hver morgen

fritid_levevej

– Jeg har altid været teknisk interesseret, men jeg har ikke kunne finde ud af, hvordan den interesse skulle udmønte sig, forklarer Casper.

Casper rodede med veteranbiler i sin fritid. Den første veteranbil Casper satte i stand var en gammel Bobbel, som han stadig kører i. Og sådan fandt Casper sit kald:

– Derfra faldt det mig naturligt at starte på uddannelsen til personvognsmekaniker. Jeg tog min fritidsinteresse og gjorde den til mit job. 

 

Fremtiden i faget

På trods af at faget og bilerne er i en rivende udvikling, er Casper ikke bange for at blive arbejdsløs. Tværtimod synes han, udviklingen er rigtig spændende.

– Bilerne bliver mere computerstyrede, så der kommer en masse interessant mikro-teknisk arbejde indover i fremtiden. Og så er brintbilerne også på vej til Danmark igen. Det bliver spændende at følge udviklingen og se, hvor langt vi kommer.

 

Følg dine drømme!

Casper lever drømmen. Han har gjort sin fritidsinteresse til sit job, og det synes han også du skal gøre:

– Hvis du brænder for noget, skal du bare hoppe ud i det. Det er bedre at følge sine drømme, end at være sur i en dagligdag, du ikke gider, siger han og fortsætter,

– Hellere vågne op hver morgen, være glad og tænke; ”fedt, jeg skal i skole og på arbejde”, end at vågne op hver morgen og sige; ”øv, jeg gider ikke”, slutter Casper.