Kan du gøre Fakta ungt og hipt?

27.10.2017

Det kan ZBCs dygtige detail-elever. Et helt nyt koncept, Young Fakta, gav dem sejren ved regionsmesterskaberne i Skills.

For rigtig mange skal det helst gå stærkt, når de skal lave mad – men det skal også være sundt. Det ved Line Dahl Jensen, Mie Bach og Sara Sieben. Derfor havde de i samarbejde med Fakta i Slagelse skabt konceptet, Young Fakta.

Du kan købe tre forskellige poser; En hvor det tager ti minutter at lave mad, en hvor det tager 20 minutter eller en hvor det tager 30 minutter. Posen køber du i Fakta, og deri ligger alle de ingredienser, du skal bruge til et sundt og nærende måltid. 

Og det blev altså det vindende konceptet for de tre detail elever fra ZBC, ved regionsmesterskaberne for Region Sjælland, i Skills. 

- Vi har udviklet et helt nyt koncept, og har haft et fint samarbejde med Fakta. Og samtidig har vi fået utroligt meget feedback, så vi har lært rigtig meget, siger Sarah Sieben.

Hun tager uddannelsen i Næstved, mens de to øvrige vindere, Mie Bach og Line Dahl Jensen, tager deres uddannelse i Slagelse. Nu kigger den succesfulde trio frem mod DM i Skills i Herning.

- Det var rigtig fedt at vinde, og nu har vi rimeligt høje forventninger, til de kommende danmarksmesterskaber, lyder det fra Mie Bach.

Line Dahl Jensen, konstaterer at det har været hårdt arbejde, men at de nu skal træne endnu hårdere, for at vinde DM.


Har du også hovedet fuld af gode idéer?
Så er en detail-uddannelse måske noget for dig. Hvem ved, det kan være det bliver dig, der udvikler den næste førende forretningsidé.

Læs mere om detail-uddannelserne her.