Jeg får penge for at lege med LEGO

29.12.2017

”Det er den bedste beslutning i mit liv”. Mads sagde ja tak til at leve af hans kloge hænder. Læs her, hvorfor han brænder for det.

Mads Odin fra ODIN maskinfabrik lever af at lege.

Tilmeld dig nu!

Start på din drømmeuddannelse allerede den 15. januar.

Tilmeld dig nu!
Sidste frist for tilmelding er den 11. januar.

46-årige Mads Rasmussen, der er direktør og ejer af ODIN maskinfabrik, leger sig gennem livet.

- Prøv at tænk på, hvis du kunne stå op hver dag og lege med legoklodser hele dagen? Det gør jeg. Det er ligesom, da jeg var barn, nu er det bare med store ”metal-legoklodser” og maskiner. Og så får jeg penge for det, smiler Mads.

Er du i tvivl om, hvad du drømmer om? Så test dig selv her. 

 

Ikke to dage er ens
- Det er meget sjældent, at vi har to ens dage her i virksomheden. Vi producerer specialmaskiner til industrien, og derfor er hver opgave helt speciel og skal nytænkes og udvikles. Vi former, konstruerer og arbejder med maskiner, der ved hjælp af programmering styrer processerne. Der er utrolig meget teknik i det, så forvent ikke, at du kommer hjem med sorte fingre, fortæller Mads.

Han fortsætter:

- Det er så fedt, at nogle bestemte tal på en skærm, kan blive til en smuk og unik maskindel, der på mikro-milimeter passer ind i eksempelvis en kæmpe robot.

Ved du, hvad du vil? Så start allerede 15. januar. Du tilmelder dig her på optagelse.dk. Sidste frist for tilmelding er den 11. januar.

 

Stor efterspørgsel og god løn
Mads ville ønske, at flere ville vælge en metalkarriere og blive smed, industriteknikerautomatiktekniker, værktøjsmager eller procesoperatør. Der er god løn både under og efter uddannelsen, og i Danmark står virksomhederne i kø for at ansætte flere.

Så hvis du gerne vil være en eftertragtet vare, bør du overveje en metalkarriere - Og hvem vil ikke gerne lege med store legoklodser og programmere maskiner hver dag og så endda få penge for det?

Husk, det er aldrig for sent at begynde på en uddannelse eller skifte spor. Find din drømmeuddannelse her.

Du kan stadig nå at gøre som Tim og Tim. Start som industritekniker, smed, automatiktekniker eller procesoperatør den 15. januar