/Bygge- & Anlægsskolen

Byg huse og skoler i bæredygtige materialer. Mal verden i alverdens farver. Gør det nemmere at spare på energien. Bevar de gamle bygninger og gør det med snilde. Start på Bygge- & Anlægsskolen og bliv en del af et spændende studiemiljø med mange valgmuligheder.

Bygge og anlæg maler forside Licence To Build

TESTIMONIALS

På grundforløbet er du selv med til at sætte dine mål og planlægge din uddannelse!

Simon Emil Hansen, tømrer

Bygge- & Anlægsskolen er for dig, der vil arbejde med byggeri. På grundforløbet arbejder du blandt andet med klargøring af den grund, der skal bygges et hus på, og du lærer, hvordan man opfører huset. Du kan også vælge at beskæftige dig med at færdiggøre, indrette eller vedligeholde bygninger. Eller måske kunne du tænke dig at bruge dine håndværksmæssige færdigheder i forbindelse med teater eller udstilling.

Håndværkervejen

Du skal lære om og arbejde med forskellige byggematerialer, og du skal arbejde med tegninger og arbejdsmiljø - alt sammen for at sikre, at dit arbejde bliver af høj kvalitet. Vælger du EUX vejen, kan du blive håndværker og student i én og samme uddannelse. Bagefter kan du videreuddanne dig på samme vilkår som personer med gymnasial eksamen.

Uddannelser