Brobygning på Handelsskolen

14.01.2014

Går du i 9. eller 10. klasse? Kan du lide at have fingeren på pulsen? Vil du gøre hurtig karriere i erhvervslivet? Er du en tal- eller kommunikationsnørd som tænder på udfordringer, hvor detaljen kan gøre forskellen? Så kom på brobygningsforløb på Handelsskolen.

Hvad vil du være: Prøv brobygning på Selandia

 

På brobygningsforløbet vil du arbejde med et tværfagligt projekt, som handler om den virkelige verden. I projektet indgår fag som erhvervsøkonomi, afsætning, it, kommunikation og innovation. Og det bliver din udfordring sammen med din lærer at forvandle teorierne til noget, der kan bruges i praksis.

Du vil også møde vores studievejleder, som vil fortælle dig om både vores EUD- og vores EUX-uddannelse. Vores EUX-uddannelse har f.eks. fag på gymnasialt niveau. Og du kan bruge EUX-uddannelsen til enten at fortsætte i praktik eller læse videre på en videregående uddannelse.

Undervisningsform
Er I under 10 elever på holdet, bliver I fordelt på vores almindelige klasser med jeres egen lærer. Er I over 10 elever, opretter vi en særlig brobygningsklasse.

Adresse
Bredahlsgade 3A, 4200 Slagelse

Find vej – kort
Du finder Handelsskolen her

Transport
Fra Slagelse Station afgår bus 480R. Bussen stopper på Vestre Ringgade. Herfra tager det ca. 5 min. at gå til Bredahlsgade 3A (se yderligere info på www.moviatrafik.dk) Det tager cirka 20 minutter at gå fra stationen til skolen.

Kantine
Du kan købe varm og kold mad samt drikkevarer i skolens kantine. Du er også velkommen til at medbringe din egen madpakke.

Medbring
Husk at medbringe papir, blyant og lommeregner.

Tidspunkt
Startuger: 41, 43, 44, 46, 47, 48, 49, 3, 5.

Mødetid
Vi mødes første dag i Handelsskolens kantinen kl. 08.15 på Bredahlsgade 3A i Slagelse. Undervisningen foregår hver dag kl. 08.15- 14.00. Bemærk at undervisningen i uge 5 foregår mandag-torsdag.

Fravær
Der er mødepligt. Så er du syg, eller kan du af anden grund ikke deltage, skal du give besked både til din egen skole og til Selandia (5856 7000)

Kontaktperson
Anne Stoltenberg Møller Nielsen
Email: asmn@zbc.dk
Tlf.: 4133 4812

Læs mere om skolen
Læs mere om Handelsskolen og alle dens uddannelser her

Spørgsmål
Kontakt: Anne Stoltenberg Møller Nielsen på tlf. 4133 4812 eller e-mail: asmn@zbc.dk

Sådan tilmelder du dig
Læs mere om brobygning på Selandia, og hvordan du tilmelder du her