Efteruddannelse og kurser

Sådan finder du alle vores kurser og efteruddannelser i Slagelse. Du får også links til alt det praktiske med tilmelding, betaling, indkvartering, forplejning med mere.

Vælg en efteruddannelse på Selandia

Kursuskatalog for 2018
Her kan du se alle kurser, der bliver udbudt af ZBC i 2018 - klik her. Der kommer løbende nye kurser til, så hold øje med vores digitale kursusliste her på hjemmesiden.

Find et kursus
På vores sider FIND KURSUS finder du alle vores kursusudbud. Vi håber, at du finder de kurser, du søger eller får inspiration til at blive opkvalificeret. Er der kurser, du ikke kan finde, er du meget velkommen til at kontakte en kursussekretær, så hjælper vi dig gerne videre.

Realkompetencevurdering - RKV
En realkompetencevurdering (RKV) er en vurdering, som inddrager din samlede viden, færdigheder og kompetencer, uanset hvor, hvornår eller hvordan, de er erhvervet.

Er du fyldt 25 år og ønsker en erhvervsuddannelse for voksne (EUV), skal du til en realkompetencevurdering. Du vil få både din skole- og erhvervsmæssige baggrund vurderet, og du kan evt. få merit og dermed afkortet uddannelsestiden på erhvervsuddannelsen.

Læs mere om RKV og se kontaktinfo til RKV-vejledere. Klik her 

Få hjælp fra en konsulent
Repræsenterer du en virksomhed, der står over for en uddannelsesplanlægning af en gruppe medarbejdere, anbefaler vi en uforpligtende samtale med en konsulent, hvor I kan tale om mulighederne.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Selandia, hvor vi bestræber os på at tilbyde et godt kursusmiljø med mange valgmuligheder. For os er det vigtigt, at kursisterne mødes med åbenhed, respekt og engagement, og der lægges vægt på at skabe et miljø med ansvarlighed og udvikling.

Hvem kan deltage i AMU kurser?
AMU målgruppe

Tilmeld dig et kursus
Tilmelding

Betaling
Deltagerbetaling
VEU-godtgørelse og befordring
Kompetencefonde

Alt det praktiske
Forplejning
Indkvartering

Hvis du ikke kan deltage alligevel
Afbud

​Andre uddannelsestilbud
Individuel Kompetencevurdering (IKV)
Erhvervsuddannelse for voksne (EUV)
Forberedende Voksenundervisning (FVU)