Du kan altid læse videre

09.02.2018

Tror du, at fx en smed skal arbejde som smed resten af sit liv? Så tro om igen! Læs om alle mulighederne for videreuddannelse her.

Du kan altid læse videre med en erhvervsuddannelse fra ZBC

Skal du læse videre?

Selv som tømrer, smed eller noget helt tredje er mulighederne for at læse videre mange. Prøv værktøjet fra ug.dk og få overblik over de mange muligheder.

Videre med en erhvervsuddannelse

Mange tror fejlagtigt, at de lukker døren til videreuddannelse bag sig, når de vælger at blive tømrer, smed, vvs'er, SOSU-assistent eller en anden faglært uddannelse. Men dette er heldigvis helt forkert. En smed skal ikke nødvendigvis arbejde som smed hele sit liv. Som tømrer, smed, vvs’er, SOSU-assistent el.lign. har du masser af åbne døre og muligheder for videreuddannelse.

Det betyder, at din erhvervsuddannelse er adgangsgivende til en lang række videregående uddannelser på samme niveau som en gymnasialuddannelse.

 

Miljøteknolog eller bygningskonstruktør – mulighederne er uendelige
Mulighederne for videreuddannelse er mange. Hvis du vil kende de præcise muligheder for den uddannelse, du tænker på at vælge så prøv dette værktøj fra ug.dk

Værktøjet er simpelt. Indtast den uddannelse du gerne vil starte på i søgefeltet, fx smed, og du kan straks se, hvilke muligheder du har for videreuddannelse med netop dén uddannelse.

Er du stadig i tvivl om, hvilken uddannelse du gerne vil starte på? Prøv at bruge værktøjet på flere forskellige uddannelser. Måske finder du lige dén type af videreuddannelse, som bare lige er dig - den uddannelse som lyder mere spændende end de andre. Og så kan du vælge uddannelse ud fra det.
Du kan også finde inspiration og hjælp til dit valg her.

Har du besluttet dig? Så skynd dig at søg om optagelse på optagelse.dk.